Mijn passie

Het is ontzettende belangrijk om te weten wie je bent en hoe God je gecreëerd heeft. Als je dit weet dan kun je een maximale impact veroorzaken met de gaven en talenten die je van God gekregen hebt.

Ik heb een passie voor Gods kerk en ben als theoloog nauw betrokken in deze invloedssfeer van de samenleving. Met een ruime ervaring in de bouwwereld, het sociale domein en als kerkelijk werker is Impacth ontstaan als bedrijf die mensen toerust, inspireert en activeert om ook een maximale impact te hebben in dit leven.

IF YOU KNEW WHO GOD MADE YOU TO BE, YOU'D NEVER WANT TO BE ANYONE ELSE!
~ Bill Johnson

Dubbel Impact

Een gezonde balans tussen de werking van Gods Geest, nuchtere praktijk en een dosis authenticiteit en humor zorgen ervoor dat ik in brede contexten ingezet kan worden als professional. Daarmee wordt Gods Koninkrijk gebouwd en een stukje van de hemel zichtbaar hier op aarde. En bovendien… als jij investeert in je kerk, bedrijf of jezelf, zorg je dat er ergens anders in de samenleving ook (meer) impact gemaakt wordt.

Als founder van mijn bedrijf heb ik besloten om een percentage van mijn jaarwinst te investeren in een project of goed doel. Dit jaar is het project Schuldhulpmaatje. Jouw investering heeft dus een dubbele impact!

Wie ben ik?

Volgens de MBTI test ben ik een Protagonist. Enkele definities van een protagonist:

Een leider, advocaat of supporter van een zaak. Een kampioen. Een natuurlijke leider vol van passie en charisma. Twee procent van de populatie is een protagonist. Sommige zijn politici, sommige zijn onze coaches en onderwijzers om uit te reiken en anderen te inspireren om grote dingen te volgen in dit leven en goed te doen. Met een natuurlijk zelfvertrouwen dat invloed geeft, vindt een protagonist het fantastisch om anderen te helpen boven zichzelf uit te stijgen in hun werk en community.

A SUCCESSFUL PERSON FINDS THE RIGHT PLACE FOR HIMSELF. BUT A SUCCESSFUL LEADER FINDS THE RIGHT PLACE FOR OTHERS.
~ John C. Maxwell

Opleidingen

    • Bachelor of arts (2014-2018)
    • Bethel Bijbelschool, Redding CA (2010-2013)

CONNECT

Ik sta je graag tot dienst

Copyright 2019 IMPACTH